Ημερίδα Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος: «Νεότερες Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Οδοντιατρική Κλινική Πράξη με έμφαση στην αισθητική αποκατάσταση»

Ημερίδα Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος

Ημερίδα Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος 2023 

Χαιρετισμός Προέδρου

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά, μετά την υποχρεωτική διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας, σας ανακοινώνω τη διοργάνωση της 9ης Ημερίδας της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος, η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή στην κανονικότητα.

H φετινή Ημερίδα με τίτλο «Νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην οδοντιατρική κλινική πράξη με έμφαση στην αισθητική αποκατάσταση» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την 11η Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Φροντίσαμε ώστε η θεματολογία να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της οδοντιατρικής κλινικής πράξης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική αποκατάσταση, που άλλωστε είναι και το ζητούμενο σήμερα.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε το σημαντικό έργο της Ε.Ε.Χ.Σ. και είμαι σίγουρος ότι οι καταξιωμένοι ομιλητές με τα θέματα που θα αναπτύξουν θα ικανοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες σας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ.
Φραγκίσκος Δ. Φραγκίσκος»

H συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για να εγγραφείτε στην ημερίδα, πατήστε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης
 • Ημερομηνία έναρξης
  11 Φεβ 2023 08:00
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
  11 Φεβ 2023 15:00
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος