1ο Εντατικό Θεωρητικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος

1ο Εντατικό Θεωρητικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος

Χαιρετισμός Πρόεδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των νέων ιατρών και των ειδικευόμενων ιατρών προτίθεται από την νέα ακαδημαϊκή χρονιά να διοργανώσει εντατικά θεωρητικά σεμινάρια για την αρθροσκόπηση των διαφόρων αρθρώσεων.

Αρχίζουμε λοιπόν με την αρθροσκόπηση του γόνατος. Σε ένα 3μέρο σκοπεύουμε να καλύψουμε πλήρως τις βασικές αρχές και γνώσεις της αρθροσκόπησης του γόνατος. Από την αρθροσκοπική ανατομία, την επιλογή των ασθενών και τον προεγχειρητικό έλεγχο μέχρι τη λεπτομερή ανάλυση των παθήσεων  των μηνίσκων, του πρόσθιου χιαστού, της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης, του αρθρικού χόνδρου και των πολυσυνδεσμικών κακώσεων και πώς αυτές αντιμετωπίζονται αρθροσκοπικά.

Διακεκριμένοι ομιλητές από τον Ελληνικό χώρο με μεγάλη εμπειρία στην αρθροσκόπηση του γόνατος αλλά και πλούσιο συγγραφικό έργο θα είναι μαζί σας όχι μόνο ως ομιλητές αλλά και ως «δάσκαλοι» σας στις δικές απορίες. Δε θα είναι ένα συνηθισμένο θεωρητικό σεμινάριο αλλά «απαιτούμε» και  στοχεύουμε στη δική σας ουσιαστική συμμετοχή. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα προβληθούν  video χειρουργικών τεχνικών, θα υπάρχει ξεχωριστή ενότητα με παρουσίαση περιστατικών όπου εσείς θα συμμετέχετε στη διαδικασία της διαφορικής διάγνωσης, του προεγχειρητικού ελέγχου αλλά και στην τελική απόφαση της θεραπείας, ενώ τέλος σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου στο τέλος κάθε ενότητας θα υπάρχει κουϊζ έτσι ώστε να επιβραβευθείτε για την ενεργό συμμετοχή σας. Πιστεύουμε δε, ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τις εξετάσεις απόκτησης ειδικότητας.       

Σας περιμένουμε λοιπόν στο 1ο Εντατικό Θεωρητικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Άρτα. Η διοργάνωση όπως πάντα φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και αυτό εξασφαλίζει ένα πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις για την διάρκεια της 3μερης διαμονής σας με φόντο το Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας αλλά και τους μοναδικούς βυζαντινούς ναούς της.

Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Βασίλειος Θ. Χουλιάρας

Υπεύθυνος Σεμιναρίου, Πρόεδρος  Δ.Σ. ΕΑΕ (2022-24)
Διευθυντής ΕΣΥ, Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκομείου Άρτας
Member of PFI Committee of ESSKA

1ο Εντατικό Θεωρητικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος – Α΄Ανακοίνωση

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στη Θεματολογία, τη Δήλωση Συμμετοχής, καθώς και τη Διαμονή σας. Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο, πατήστε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα διαμονής σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης
 • Ημερομηνία έναρξης
  31 Μαρ 2023 08:00
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
  2 Απρ 2023 20:00
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης»