Σεμινάριο Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού «Πώς τα νέα δεδομένα αλλάζουν τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση»

Σεμινάριο Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού

Χαιρετισμός Προέδρων

Σεμινάριο Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού «Πώς τα νέα δεδομένα αλλάζουν τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση»

«Η θεραπεία του πρώιμου καρκίνου του μαστού παραμένει ένα από τα πιο γοητευτικά κεφάλαια στην ογκολογία. Η ιδαιτερότητα της νόσου, η υψηλή ιασιμότητα και η αδιάκοπα εξελισσόμενη διαγνωστική τεχνολογία και το επιστημονικό υπόβαθρο με την ανακάλυψη νέων παραγόντων ωθεί την θεραπευτική σε νέες κατευθύνσεις και επομένως υποχρεώνουν σε συνεχή αναθεώρηση προηγούμενων θεραπευτικών οδηγιών.

Για το λόγο αυτό η γνώση σε ότι αφορά τη διαγνωστική προσέγγιση, την προεγχειρητική εκτίμηση, την περιεγχειρητική θεραπεία και την χειρουργική στρατηγική πρέπει ολοένα να επικαιροποιείται. Με αυτό το σκεπτικό θα ήταν χαρά μας να δούμε συναδέλφους από όλες τις εμπλεκόμενες ειδικότητες να συμμετάσχουν στο ειδικό αυτό σεμινάριο που άπτεται αποκλειστικά θεμάτων αιχμής. Σκοπός δεν είναι να επαναλάβουμε τα τετριμμένα αλλά να μιλήσουμε μόνο για νέες πληροφορίες και διαμορφούμενες προσεγγίσεις με βάση τα νεότερα δεδομένα.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με τιμή,

Χρήστος Εμμανουηλίδης

Ογκολόγος – Παθολόγος, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Πρόεδρος Εταιρείας «Αντικαρκινική Ενημέρωση με Γνώση Νίκα»

Γλυκερία Μπουλογιάννη
Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού,
Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού, Θεσσαλονίκη»

Σεμινάριο Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού – Γιατί να συμμετέχω

Συμμετέχω στο σεμινάριο για να:

  • Επικαιροποιήσω τη γνώση μου σχετικά με τη διαγνωστική προσέγγιση, την προεγχειρητική εκτίμηση, την περιεγχειρητική θεραπεία και την χειρουργική στρατηγική που αφορά στον Καρκίνο του Μαστού
  • Γίνω μέρος της επιστημονικής συζήτησης μεταξύ συναδέλφων όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων, σχετικά με νέες πληροφορίες και προσεγγίσεις με βάση τα νεότερα δεδομένα
  • Είμαι ενεργό μέλος στον αγώνα για ενημέρωση όλων των γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα του προσυμπτωματικού ελέγχου! Ενημερώνομαι κι ενημερώνω για μια νόσο που έχει σημαντικό ποσοστό ίασης αν διαγνωστεί έγκαιρα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται στους συναδέλφους τον παρακάτω ειδικοτήτων:

  • Παθολόγους-Ογκολόγους
  • Παθολογοανατόμους
  • Γενικούς Χειρουργούς
  • Γυναικολόγους
  • Ακτινολόγους
  • Ακτινοθεραπευτές

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο Σεμινάριο «Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού – Πώς τα νέα δεδομένα αλλάζουν τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση»»

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δηλώστε σήμερα συμμετοχή πατώντας εδώ ή στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» που θα βρείτε παρακάτω.

 

Γραμματεία Οργάνωσης: Premium Events

Event Details