Ημερίδα «Δερματικές εκδηλώσεις ρευματικών νοσημάτων»

Ημερίδα Ρευματολογικού Τμήματος

Ημερίδα «Δερματικές εκδηλώσεις ρευματικών νοσημάτων» | Χαιρετισμός Πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Dr Περικλής Βουνοτρυπίδης

Γενικός Αρχίατρος – Ρευματολόγος, Διευθυντής Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην 6η Ημερίδα του Ρευματολογικού Τμήματος 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως, η οποία συνδιοργανώνεται με την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Ενόπλων Δυνάμεων, με θέμα «Δερματικές εκδηλώσεις ρευματικών νοσημάτων».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και αποτελεί μια εκπαιδευτική δραστηριότητα που σκοπό έχει να εμβαθύνει σε αυτό το πεδίο των ρευματικών νοσημάτων, ανασκοπώντας τη σύγχρονη βιβλιογραφία, συνδυάζοντας παλαιότερες και νέες γνώσεις. Θα αναφερθούμε σε διαγνωστικές μεθόδους, καθώς και σε κλασσικές και σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις στα ρευματικά νοσήματα, τα οποία εκφράζονται με συμπτώματα από το δέρμα.

Ευελπιστούμε, το ξεκίνημα της Άνοιξης να μας απαλλάξει από την πανδημία που βασανίζει το σύγχρονο κόσμο τα τελευταία δύο έτη. Για τη διευκόλυνση όσο το δυνατό περισσότερων επιθυμούντων να την παρακολουθήσουν, η ημερίδα θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά.»

Περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα:

Η συμμετοχή στην 6η Ημερίδα Ρευματολογικού Τμήματος 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδας (Ε.Ρ.Ε.-ΕΠ.Ε.Ρ.Ε.)

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ, ενώ μπορείτε να κάνετε εύκολα από laptop ή κινητό την εγγραφή σας εδώ ή κάνοντας κλικ πατώντας το κουμπί εγγραφή, που θα βρείτε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα για την ημερίδα στο σχετικό newsletter μας, εδώ.

Για την εγγραφής σας στο συνέδριο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΓΓΡΑΦΗ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης