ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΤΚΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΤΥΡΟΣΙΝΙΚΩΝ ΚΙΝΑΣΩΝ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ

αναστολείς τυροσινικών κινασών

Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής κ. Χρήστου Εμμανουηλίδη

Παθολόγος – Ογκολόγος, Πρόεδρος της εταιρείας «Αντικαρκινική Ενημέρωση»

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως γνωρίζετε, η ογκολογική θεραπευτική εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μόρια που αναστέλλουν συγκεκριμένα ένζυμα-στόχους. Οι αναστολείς τυροσινικών κινασών βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε σχεδόν τομέα της ογκολογίας προσφέροντας μια στοχευτική προσέγγιση του καρκίνου, συχνά ανεξάρτητα από το όργανο προέλευσης.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε ένα συνέδριο που αφορά αποκλειστικά τους ΤΚΙ – αναστολείς τυροσινικών κινασών, παρέχοντας μια διαφορετική οπτική γωνία στην θεραπευτική με βάση την κινάση-στόχο και όχι με βάση το είδος του καρκίνου, διαφοροποιούμενο έτσι από την πλειάδα των ογκολογικών συνεδρίων.

Πιστεύουμε ότι αυτή η πιο σύγχρονη προσέγγιση θα έχει απήχηση στους συναδέλφους και θα προσφέρει μια πολύτιμη ανασκόπηση-υπενθύμιση αυτών των «μαγικών» φαρμάκων που ο αριθμός τους αυξάνεται ραγδαία.

Στο συνέδριο περιλαμβάνεται και μια συνεδρία με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που αφορούν τους ΤΚΙ: «ΤΚΙ-games» που θα προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης των εφαρμογών τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεση συμμετοχής και θα είναι ιδαίτερη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας και να μοιραστούμε πολύτιμη γνώση!»

Διαβάστε περισσότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Εμμανουλίδης στην Premium Events σχετικά με το συνέδριο, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ, ενώ μπορείτε να κάνετε εύκολα από laptop ή κινητό την εγγραφή σας εδώ ή κάνοντας κλικ πατώντας το κουμπί εγγραφή, που θα βρείτε παρακάτω.

 

Με την ευγενική υποστήριξη:

Για την εγγραφής σας στο συνέδριο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΓΓΡΑΦΗ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης
  • Ημερομηνία έναρξης
    11 Μαρ 2022 14:30
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
    12 Μαρ 2022 20:00
  • Οργάνωση
    ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ